Zašto si Europa ovo radi?

Državne feministkinje jučer su objavile neke svoje prohtjeve od nove vlasti na portalu financiranom novcem poreznih obveznika. Između ostalog tu je osmišljavanje stabilne socijalističke vlade kojoj je u fokusu dokidanje kapitalizma, otvaranje granica što većem broju imigranata iz kultura što manje kompatibilnih s europskom, povećanje izdvajanja za socijalne transfere i na izmišljanje raznoraznih novih “ljudskih prava”, postrožavanje verbalnog delikta, protivljenje privatizaciji javnih prostora, zabrana bilo kakve diskriminacije, jača državna kontrola nad medijima, itd. Ono što su ovaj put zaboravile naglasiti, ali pisale su ranije o tome i obično je važan dio ljevičarske agende, jest razoružavanje građanstva.

Nažalost, većina europskih država zaista već duže vrijeme provodi u djelo ovakve ljevičarske ideje čije posljedice nažalost mogu biti stvarno vrlo destruktivne i fatalne. Kao jedan posebno užasan primjer mogu poslužiti sinoćnja tragična događanja u Parizu.

Ako je za vjerovati Indexu, francuske su državne službe “sigurnosti” već prije nekoliko mjeseci imale informacije o planovima terorističkih napada na koncertnu dvoranu. No, očito su stotine ubijenih Europljana za njih ipak manja šteta od optužbi nekih ljevičarskih idiota za nedovoljno odanu privrženost socijalnom nauku religije Progresa.

A tek ovo je vrhunac bolesti ljevičarskog progresivizma.

 

15 comments

    1. Pa pojam “liberal” se danas sve više koristi u američkom smislu, što znači ljevičar, tako da se od njih to i očekuje… a što se tiče libertarijanaca, ne znam, rekao bih da im je ta ideologija u mnogočemu u sukobu s nepovredivošću privatnog vlasništva.

      Sviđa mi se

  1. Zato što moderna, progresivna, ljevičarska Europa mrzi samu sebe. Mrzi svoju povijest,svoju tradiciju i ono što još uvijek jest. Ponaša se poput ovisnika koji svojim ponašanjem uništava svoju obitelj. Jedino što obitelj može napraviti je izbaciti ovisnika iz svoje kuće i nadati se da će to prizvati ovisnika pameti. Toleriranje ovisnikova ponašanja mu neće pomoći. Samo će dovesti do propasti cijele obitelji.

    Sviđa mi se

      1. Na Trgu Europe govore su održali i aktivisti iz Srbije i Slovenije, a bubnjarski sastav “Vibrice” bubnjao je u ritmu afričke glazbe.

        Je li to Zagreb postao neki regionalni centar Social Justice Warrior-sa?

        “Trenutna humanitarna kriza na europskom tlu rezultat je ciničnog odnosa institucija EU i vlada europskih zemalja koje svojim centralističkim praksama direktno uzrokuju migracije. Takvim politikama mora doći kraj!”, poručili su.

        Ajd, barem da se u nečemu složim s njima.

        Sviđa mi se

      2. Ovo je fkt psihički poremećaj… Ono, kužiš, mi smo tako protiv rata i nasilja, da je baš dobro uvest ekipu koja će osigurat da i tu bude rata i nasilja… Kužiš stari moj…

        Sviđa mi se

        1. Podsjeća me na onog tipa (zaboravih mu ime) što je govorio kako povećanje broja imigranata s Bliskog Istoka vodi popularizaciji ekstremističkih ideja i usponu neonacizma u Europi… pa zato trebamo širom otvoriti granice što većem broju imigranata ?!

          Sviđa mi se

          1. Zanimljivo da hrvatske feministkinje nisu uspjele dovesti Anitu Sarkeesian. Mozda je preskupa za njih? Anita svoju zenskost i svoje feministicke ideje odlicno naplacuje a Cakardicka i drustvo nemaju previse love.

            Sviđa mi se

      1. Pardon zbog duplog istog komentara (možeš slobodno izbrisati drugi komentar).

        Dali si upoznat sa ovom najvećom anti-ljevičarskom edukacijskom platformom? https://www.prageru.com/courses

        To su defacto videi od 5 minuta, vrlo profesionalno napravljeni, i sadrže puno politički nekoretkne mudrosti. Mislim da sve zajedno imaju više od 50 milijuna pogleda.

        Sviđa mi se

Komentiraj